Inschrijven voor de ZAK

Ook dit jaar gaan de inschrijvingen via aanmelding vooraf. Om het schaken voor iedereen veilig te houden zijn er, in samenhang met de landelijke coronamaatregelen, een aantal basisregels opgesteld. De belangrijkste daarvan is de anderhalve meter afstand tot iedere andere aanwezige (behalve de directe tegenstander), en een maximum van 38 deelnemers.

Toeschouwers zijn welkom, maar binnen de grenzen van de anderhalve meter. Dat is dus afhankelijk van hoeveel mensen er aanwezig zijn en hoeveel mensen buiten schaken. Als je onaangekondigd langs komt, kan het dus zo zijn dat je nog niet direct welkom bent, maar moet wachten tot er ruimte is in de zaal.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier hieronder. De inschrijving staat open van zaterdag 9 uur tot woensdag 19:30 uur. De eerste 38 inschrijvers worden geplaatst, de overige aanmelders komen op de wachtlijst. Zie daarvoor de deelnemerslijst onder het formulier.
Als je onverhoopt toch niet kan: meld je direct af via zak@nozel.net of woensdag tussen 19:00 en 19:30 uur op 030-888 1550!
Aanmelders die niet opkomen, kunnen worden uitgesloten van de resterende ronden.

De basisregels

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Bij gezondheidsklachten: blijf thuis!
  • Er is binnen plek voor maximaal 38 deelnemers.
  • Deelnemers hebben een vaste zitplaats.
  • Deelname kan alleen op basis van inschrijving vooraf.

Zie ook het protocol van Denksportcentrum Dijckzigt en het Protocol Veilig Schaken van de KNSB

Inschrijfformulier

Helaas, de ZAK zit er weer op. Volgend jaar op de eerste woensdag van juli gaan we weer door.
Wil je lid worden van een club? Kijk op de site van De Rode Loper, Paul Keres of Moira Domtoren of kijk op de www.stibus.nl/schaakclubs-en-links voor een club bij jou in de buurt.