Inschrijven voor de ZAK

Dit jaar gaan de inschrijvingen anders dan we voorheen gewend waren. Om het schaken voor iedereen veilig te houden, zijn er een aantal basisregels opgesteld. Die regels laten ruimte voor interpretatie. Daarbij doen we nadrukkelijk een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid: gedraag je in lijn met wat het OMT en de regering ons de afgelopen maanden heeft verteld. En bedenk: hoe dit toernooi verloopt en hoe goed iedereen zich aan de maatregelen houdt, bepaalt mede hoe de nieuwe schaakseizoenen van de diverse clubs in september weer van start kunnen.

Toeschouwers zijn welkom, maar binnen de grenzen van de anderhalve meter. Dat is dus afhankelijk van hoeveel mensen er aanwezig zijn en hoeveel mensen buiten schaken. Als je onaangekondigd langs komt, kan het dus zo zijn dat je nog niet direct welkom bent, maar moet wachten tot er ruimte is in de zaal.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier hieronder. De eerste 36 inschrijvers worden geplaatst. Zie daarvoor de deelnemerslijst onder het formulier.
Als je onverhoopt toch niet kan: meld je direct af via zak@nozel.net of woensdag tussen 19:00 en 19:30 uur op 030-888 1550!
Aanmelders die niet opkomen, kunnen worden uitgesloten van de resterende ronden.

NB. Het online inschrijven is voor ons ook nieuw, dus de komende weken zal er nog wel eens iets rommelig verlopen. We vragen van iedereen dus geduld en begrip.

De basisregels

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Bij gezondheidsklachten: blijf thuis!
  • Er is binnen plek voor maximaal 36 deelnemers.
  • Deelname kan alleen op basis van inschrijving vooraf.

Zie ook het protocol van Denksportcentrum Dijckzigt en het Protocol Veilig Schaken van de KNSB

Inschrijfformulier

De Zomer Avond Kompetitie van 2020 zit er helaas weer op. Volgende zomer is er weer een nieuw toernooi!