Informatie

Voor alle schakers uit Utrecht (en omgeving) die na de lange Corona-winter eindelijk weer eens een échte partij willen spelen, wordt deze zomer gelukkig weer de Zomer Avond Kompetitie georganiseerd. We spelen weer in het vertrouwde Denksportcentrum Dijckzigt. De Zomer Avond Kompetitie biedt 7 woensdagen in de zomer gelegenheid aan alle clubschakers de wekelijkse routine weer op te bouwen en nieuw repertoire uit te proberen, tegen spelers van andere clubs. En aan alle huisschakers de mogelijkheid om een officiële partij te spelen.

Door de unieke indelingsvorm – indeling tegen spelers van gelijke sterkte – maakt werkelijk iedereen kans op de rondeprijzen per avond, de prijzen op de laatste avond en zelfs op de eerste plaats en het unieke Wisselpaard! De Utrechtse Zomer Avond Kompetitie is ook in 2021 zo vrijblijvend als je zelf wil: je kan per avond beslissen of je meespeelt.

Door de Coronacrisis spelen we wel met een beperkte bezetting: in de zaal is maximaal plaats voor 30 schakers. Aanmelden kan dit jaar alleen via het online formulier, vóór 19:30 uur. De indeling wordt om 20.00 uur gemaakt. Het speeltempo is zomers: 1½ uur per persoon, dus niet te laat om na afloop nog te vluggeren of wat te drinken. De sfeer is zomers gezellig, de opkomst groot en de zaal is voorzien van een bar (waar ook wat te eten is) en airco.

Wat Een echte schaakpartij in een zomers tempo
Speeltempo Anderhalf uur per persoon voor de hele partij
Waar Denksportcentrum Dijckzigt, Boorstraat 107 in Utrecht)
Wanneer 7 woensdagen in de zomer van 7 juli t/m 18 augustus
Je kan per keer beslissen of je meedoet.
Voor wie Alle huis-, café en clubschakers
Kosten € 3,- per keer (Jeugd tot 16 jaar half geld!)
Hoe laat Vóór 19.30 uur inschrijven via het online formulier,
partijen starten om ongeveer 20.10
Prijzen Elke avond rondeprijzen, en op de laatste avond
prijsuitreiking met zomerse prijzen.
Contact zak@nozel.net
Organisatie De Rode Loper
Paul Keres
Moira-Domtoren