Inschrijving ronde 2 staat open

Ronde 1 was een uitverkocht huis, en meteen een geweldige start voor de ZAK. Met het ingaan van ronde 2 is er een klein lichtpuntje te melden. Na nogmaals overleg met Dijckzigt, hebben we nu toch akkoord voor 19 borden en dus 38 deelnemers. Dankzij de anderhalvemeter-opstelling blijft er toch voldoende loopruimte om de borden heen. Het beleid rondom de tuin blijft ongewijzigd, dus dat levert helaas geen extra borden op. Snel inschrijven is dus de enige manier om een plekje zeker te stellen. Zoals gisteren aangekondigd door Rutte en De Jonge, gaat de bar om 24:00 uur dicht.

Na ronde 1 zien we een klassiek ZAK beeld: de lagere ratings voeren de ranglijst aan. Door de unieke indeelformule (spelen tegen een tegenstander van je eigen sterkte), kan dat zomaar tot het eind zo blijven. Voor iedereen alle kans dus om op de topborden te spelen of om een rondeprijsje mee te pakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *