Inschrijving voor ronde 6 geopend

In de strijd om het befaamde Wisselpaard heeft Gerben Veltkamp vorige week goede zaken gedaan. Met slechts een half verliespunt staat hij souverein aan kop. Op een half punt achterstand hijgen de achtervolgers hem in de nek, aangevoerd door huisschaker Ton Munnich, Max Valkenburg (Moira-Domtoren), Pieter Molendijk (Lekstroom) die ook een sterk toernooi spelen. Huisschaker Thomas van Veelen maakt het kwartet compleet. Thomas was hard op weg naar de eerste plek, maar moest de afgelopen twee ronden helaas verstek laten gaan. Het aardige is dat je in de ZAK twee keer een bye krijgt voor een gemiste ronde, waardoor je ondanks de vakantieplannen, toch mee kan spelen voor de eerste plek. Alles is dus nog mogelijk!

Het KNMI voorspelt vanaf woensdag weer oplopende temperaturen, dus best kans dat er woensdag weer in de tuin geschaakt kan worden. De inschrijving voor ronde 6 staat inmiddels open. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Op de deelnemerslijst onder het formulier kun je zien of je bij de eerste 36 deelnemers bent. Overigens konden tot nog toe ook de deelnemers op de wachtlijst steeds meedoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *