Inschrijving ronde 4 geopend

De Zomer Avond Kompetitie is 3 ronden op weg en inmiddels tekent zich een kopgroep af. De lijst wordt aangevoerd door huisschaker en vaste deelnemer Ton Munnich, die al drie Rode Lopers aan zijn zegekar heeft gebonden. Ton deelt de eerste plek met Pieter Molendijk (Lekstroom) en huisschaker Thomas van Veelen.
De ZAK heeft dit jaar een bijzonder trouw publiek. Maar liefst 20 deelnemers deden aan alle drie de ronden mee. Door de unieke indelingsformule (indeling tegen iemand van je eigen speelsterkte) is de ZAK overigens ook heel geschikt om af en toe een partijtje mee te pikken.

De inschrijving voor ronde 4 van woensdag aanstaande is weer geopend. Het belooft wederom een zomerse avond te worden, dus grote kans dat er ook weer in de tuin geschaakt kan worden. De eerste 36 inschrijvers op de deelnemerslijst hebben sowieso plek (dus vroeg inschrijven loont), maar in de eerste drie ronden was er ook steeds plek voor mensen op de wachtlijst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *