Inschrijflimiet verhoogd naar 36!

In lijn met het nieuwe Protocol Veilig Schaken van de KNSB is de zaal heringericht en zo is er nu zelfs plaats voor 36 deelnemers binnen. We houden daarbij vast aan de dubbele tafels voor elke partij die binnen gespeeld wordt, al is dat wat de KNSB betreft niet meer nodig. We spelen dus met één bord op een tafel van 120 x 120 cm.
Afhankelijk van het weer en de andere activiteiten in ‘het Huis’ kan er ook in de tuin geschaakt worden. De voorspellingen voor komende woensdag zijn gelukkig weer beter, dus grote kans dat ook de mensen op de wachtlijst mee kunnen doen!

De inschrijving voor ronde 3 start wederom op zaterdag. Inschrijven kan via het inmiddels bekende online formulier. Onder dat formulier staat direct ook de deelnemerslijst. De eerste 36 deelnemers zijn direct geplaatst, de overigen komen op de wachtlijst en worden rond 19:30 gebeld als er plek is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *