Zomer Avond Kompetitie gaat toch door!

Breaking news!
Na de persconferentie van afgelopen woensdag, waarop premier Rutte opnieuw versoepelingen aankondigde, zijn ineens belangrijke hindernissen voor fysiek schaak weggenomen. Daardoor kunnen we sneller dan verwacht weer beginnen met schaken op ├ęchte borden!

Dat betekent dat we deze zomer toch weer kunnen schaken in ons geliefde Denksportcentrum Dijckzigt.
Afgelopen week is overlegd over de wijze waarop wij vanaf juli weer fysiek zouden kunnen schaken. Daar is een protocol voor de zaal van Dijckzigt uitgerold. Voorlopig biedt de zaal plek voor maximaal 30 personen en kunnen we dus maximaal 15 partijen binnen spelen. De luchtverversing in de speelzaal is een jaar of twee terug gereviseerd, en vervangt de zaalinhoud volgens Dijckzigt elke 15 minuten.

Naast de 15 borden binnen kunnen wij eventueel de binnentuin gebruiken, mits Het Huis die niet gebruikt. De bezetting bij hen is vrij laag en zeker in de zomer. Tot op de dag zelf kan dat veranderen. Om het aantal deelnemers te kunnen reguleren zullen we met aanmeldingen gaan werken. Wie onaangekondigd arriveert heeft pech wanneer de 30 al bereikt is, tenzij de tuin beschikbaar is.

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *