Jan Prins wint de ZAK 2019

De ZAK was dit jaar het toernooi van Rode Loper en Keresiaan Jan Prins. Jan speelde alle rondes mee en pakte alleen een nul in de laatste ronde. Maar toen maakte het al niet meer uit, want van 7 speelrondes was Jan met vijf en een halve punt al zeker van de eindoverwinning. Hij voert daarmee, na zijn eindzege in 2012, wederom de lijst aan van de ondertussen al 30 winnaars!
Vaste deelnemer Ernst Jos, na 5 rondes nog kanshebber voor de eindzege, verzaakte de laatste twee rondes, en werd desondanks tweede, voor Rode Loper en ZAK-debutant Martijn Eefting, ook met vijf en een halve punt. Net naast het podium, maar wel als beste Moiriaan, eindigde Dies de Dreu op plek 4 met een score van 5 uit 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *