Zomer Avond Kompetitie is van start

Vorige week is de ZAK officieel afgetrapt. Het was meteen een goed bezochte ronde met 14 partijen! Naast een aantal jaarlijks terugkerende vaste gasten en natuurlijk de leden van de Utrechtse schaakverenigingen, wisten ook een aantal huisschakers de speelzaal te vinden. En dat is leuk, want de ZAK is immers een perfecte manier om kennis te maken met de Utrechtse schaakwereld: een echte partij in een Zomers tempo, op je eigen niveau.

Terwijl de Oranje Leeuwinnen op het grote scherm de Zweden naar huis voetbalden, pakte Kerisiaan Jan van Eck de eerste rondeprijs door Rode Loper Rene de Ruiter van het bord te zetten. Die laatste pakte als troostprijs met zijn ‘laatste rochade’ gelukkig ook een flesje mee.

Komende woensdag spelen we de tweede ronde. Aanmelden kan tot 19:45 uur aan de zaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *