Chris van Meer (TRIO) wint de ZAK 2018

Met een remise in de laatste ronde is Chris van Meer de 29ste winnaar van de Zomer Avond Kompetitie geworden. Chris speelde net als Rode Loper Stijn Voorhoeve alle ronden mee en verloor alleen in ronde 2. Rode Lopers Marcel Scholten en Piet Koenhein completeren de top 3. Beste Moiriaan werd Pieter Jan Mellegers, die vorig jaar de ZAK won en die dit jaar met 3,5 punt zevende werd. Beste huisschaker was vaste deelnemer Ton Munnich.

One Comment

 1. Chris van Meer

  Ik speel nu al meer dan twee jaar niet meer bij Paul Keres,
  maar bij TRIO in de Meern. Kan dat aangepast worden.
  Ik heb het al eens eerder gevraagd.
  Met vriendelijke groet,
  Chris van Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *